Location
Targu-Jiu, Str Dragoieni 2B
Jud. Gorj, Romania
Social Icons
Program
Luni-Vineri
09:00 - 0:00

Goya

Bistro Lounge

Welcome to Goya Bistro Lounge

Despre noi

Restaurantul Goya se afla in incinta Hotelului Goya 3***,situat la intrare in orasul Tg-Jiu , la 5 min de parcul coloanei infintului, reprezinta evadarea perfecta atunci cand vrei sa scapi de zgomotul orasului.

Locatia este construita ca un resort, o oaza de relaxare cu un design cosmopolitan, meniul international si muzica bine aleasa. Locatia prezinta o piscina superba cu un vibe special si mobilier modern. Goya Bistro Lounge este locul unde se poate servi masa zilnic.

De la bussiness lunch, la cina romantica sau iesire cu prietenii , la noi vei gasi tot timpul atmosfera perfecta, confortabila si intima, aici veti gasi tot ce aveti nevoie, pentru o sursa de relaxare oricand in timpul zilei si oferte tentante. Restaurantul are o capacitate de 100 persoane , compus din 2 pergole cu acoperis retractabil , adaptabil pentru toate cele 4 anotimpuri. De asemenea avem o parcare privata, interioara si disponibila clientilor gratuit!


In plus organizam evenimente private sau corporate, precum nunti, botezuri sau conferinte, pentru a face din momentele tale special o amintire de neuitat avand preparate pregatite de maestrii nostri bucatari cu dragoste si atentie la detalii. Echipa noastra este special pregatita sa stabileasca impreuna cu dumneavoastra cea mai buna si convenabila varianta, atat pentru amenajarea restaurantului cat si pentru stabilirea meniului special.

 

Galerie Foto

Fotografii

Ce spun clientii?

Recenzii

Persoană publică fiind am avut multe evenimente pe care le-am sărbătorit aici și multe la care am participat în calitate de interpret. Este o locație pe care o recomand cu toată inima sunt un om care mă cazez și mănânc săptămânal și permanent în locuri diferite..
Este un loc,cu oameni responsabil cu calitatea mâncării neîndoielnică, Un loc rafinat în care predomină finetea celor care conduc această locație.
Mă mândresc cu locul acesta atunci când primesc musafiri și atunci când vreau să le arăt că și în orașul meu se poate servi o masă într-un decor și într-o ambianta extraordinară!
Felicitări celor care fac, ca această locație să fie una extraordinară.

Roberta Crintea

Am ales această cazare pentru stilul modern elegant. Locul m-a surprins plăcut cu detalii fine care dau confortul general al acestui interior. Este foarte aproape cu mașina de centrul orașului, raport calitate-preț excelent.

Alexandru Zamfirescu

I recently had the pleasure of dining at Restaurant Goya in Targu-Jiu, and I must say it was an absolutely delightful experience from start to finish. The restaurant truly deserves its reputation as one of the finest dining establishments in the area.

First and foremost, the ambiance of the restaurant is elegant and inviting. The interior is tastefully decorated, creating a warm and welcoming atmosphere. The attention to detail is remarkable, from the comfortable seating to the soft lighting, everything is designed to make guests feel relaxed and at ease.

David Thompson

Cum ne gasesti?

Contacteaza-ne
ADRESA

Targu-Jiu, str. Dragoieni, nr. 2B, jud. Gorj, Romania

Email
contact@goyaevents.ro
Telefon

𝟎𝟕𝟓𝟖 𝟏𝟕𝟗 𝟏𝟕𝟗 

𝟎𝟕𝟒𝟖 𝟏𝟕𝟗 𝟏𝟕𝟗

Social media

Program

Zilnic:
9:00 - 0:00