Location
Targu-Jiu, Str Dragoieni 2B
Jud. Gorj, Romania
Social Icons
Program
Luni-Vineri
09:00 - 0:00

Goya

Summer Vibes

Informatii piscina

Facilitati

5
Baldachine

50
paturi

150
locuri la terasa

Dimensiune: 20x8m
adancime: 1.5m

parcare
privata

pool
bar

Welcome to Goya Pool

Un concept avangardist

Goya pool, un concept avangardist, care va pune la dispoziție o piscina cu zona de jacuzzi, zona de copii, paturi si baldachine, bar, zona de relaxare, zona masaj terapeutic și de relaxare, umbrele, restaurant cu servire a la carte. Priveliștea incredibilă din jurul piscinei vă va captiva simțurile. Vegetația luxuriantă, culorile vibrante și peisajul încântător creează un cadru perfect pentru momente de relaxare și recreere. În fiecare colț al acestui paradis acvatic, veți descoperi un amestec armonios între natură și designul modern, care vă va oferi o experiență senzorială unică. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc de joacă pentru întreaga familie, a unei oaze de răsfăț pentru relaxare sau a unui loc de întâlnire pentru prieteni, piscina noastră vă așteaptă cu brațele deschise. Încercați senzația de a pluti pe apă sau pur și simplu relaxați-vă pe margine, învăluiți de soarele cald. Este locul perfect pentru a crea amintiri de neuitat și pentru a scăpa de rutina zilnică.

Cele mai avantajoase preturi

Tarife

luni - vineri

Pret normal: 40 de lei
Elevi: 30 de lei
Copii de pana in 5 ani - GRATUIT

Baldachin - 200 de lei

* Cocktail GRATUIT*

sambata

Pret normal: 40 de lei

Copii de pana in 5 ani - GRATUIT

Baldachin - 200 de lei

* Cocktail GRATUIT*

duminica

Pret normal: 50 de lei

Copii de pana in 5 ani - GRATUIT

Baldachin - 200 de lei

* Cocktail GRATUIT*

Swim & Brunch

39 lei/persoana

Pizza

Pizza quatro stagioni e gorgonzola
Pizza mexicana
Pizza capricioasa
Pizza Goya
Pizza proscutto e rucola& roși cherry
Pizza quatro formagie

Food

Club sandiwich de pui cu cartofi prăjiți
Pulled pork sandwich cu cartofi prăjiți
Tacos de pui cu Cartofi prăjiți
Nachos cu guacamole,jalapeno
Strips & cartofi prăjiți
Hot Wings & cartofi prăjiți

Desert

Pepene rosu
Salata de fructe proaspete
Waffles cu Nutella, căpșuni și înghețată
Înghețată - 4 lei/cupa

Ce spun clientii?

Recenzii

Persoană publică fiind am avut multe evenimente pe care le-am sărbătorit aici și multe la care am participat în calitate de interpret. Este o locație pe care o recomand cu toată inima sunt un om care mă cazez și mănânc săptămânal și permanent în locuri diferite..
Este un loc,cu oameni responsabil cu calitatea mâncării neîndoielnică, Un loc rafinat în care predomină finetea celor care conduc această locație.
Mă mândresc cu locul acesta atunci când primesc musafiri și atunci când vreau să le arăt că și în orașul meu se poate servi o masă într-un decor și într-o ambianta extraordinară!
Felicitări celor care fac, ca această locație să fie una extraordinară.

Roberta Crintea

Am ales această cazare pentru stilul modern elegant. Locul m-a surprins plăcut cu detalii fine care dau confortul general al acestui interior. Este foarte aproape cu mașina de centrul orașului, raport calitate-preț excelent.

Alexandru Zamfirescu

I recently had the pleasure of dining at Restaurant Goya in Targu-Jiu, and I must say it was an absolutely delightful experience from start to finish. The restaurant truly deserves its reputation as one of the finest dining establishments in the area.

First and foremost, the ambiance of the restaurant is elegant and inviting. The interior is tastefully decorated, creating a warm and welcoming atmosphere. The attention to detail is remarkable, from the comfortable seating to the soft lighting, everything is designed to make guests feel relaxed and at ease.

David Thompson

Cum ne gasesti?

Contacteaza-ne
ADRESA

Targu-Jiu, str. Dragoieni, nr. 2B, jud. Gorj, Romania

Email
contact@goyaevents.ro
Telefon

𝟎𝟕𝟓𝟖 𝟏𝟕𝟗 𝟏𝟕𝟗 

𝟎𝟕𝟒𝟖 𝟏𝟕𝟗 𝟏𝟕𝟗

Social media

Program

Zilnic:
9:00 - 0:00